Naar de inhoud

Kantoorartikelen


Kantoorartikelen

Quantore logoipad caseOrdners elba 

Buropoint  is lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland op het gebied van kantoorartikelen. Omdat wij lid zijn van deze organisatie, Quantore, bieden wij u scherpe condities en is nze voorraad kantoorartikelen w voorraad.

Lid van Quantore

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw kantoorartikelen. Wij beschikken over een actueel en breed assortiment kantoorartikelen, waardoor Buropoint een one-stop-shop is voor uw gehele kantoor. Wij kunnen ruim 20.000 kantoorartikelen uit voorraad leveren. Tevens op facilitair gebied kunnen wij u van dienst zijn, in de vorm van schoonmaakartikelen en kantinebenodigdheden.

Vraag hier uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord aan, zodat u online via onze webshop uw kantoorartikelen kunt bestellen.
Uw kantoorartikelen worden dan conform de gemaakte afspraak bij u afgeleverd. Voor de vaste relaties worden ongeacht de ordergrootte gn verzend- en/of afleverkosten berekend.
Mocht u vragen hebben over een bepaald kantoorartikel of over n van onze andere productgroepen, dan is onze verkoop binnendienst graag bereid deze te beantwoorden.
Kopieerpapier 
U kunt uw kantoorartikelen op de volgende manieren bij ons bestellen:

Via internet:  Webshop Buropoint 
Via email:     Verkoop binnendienst  kantoorartikelen
Telefonisch: 0543 - 519046                                           
Per fax:          0543 - 517089 
 
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een gerenommeerde regionale functie: wij hebben een sterke positie opgebouwd in de Achterhoek, een groot deel van Gelderland en Overijssel. 
Uiteraard leveren wij door heel Nederland.
Wij kunnen de levering, planning, voorwaarden en afspraken aanpassen aan uw wensen.

Door middel van prijs- en bestellijsten op maat en het drop-shipment principe wordt uw bestelling kantoorartikelen de volgende werkdag bij u geleverd, indien u uw bestelling vr 15.30 uur bij ons plaatst.